آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه غوره مسما

آموزش طرز تهیه غوره مسما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

پیاز 3 عدد
غوره 1 پیمانه
گوشت (خورشتی و بدون چربی) 200 گرم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا در تابه ای مناسب مقداری روغن ریخته و پیاز ها را نگینی كرده و در آن سرخ میكنیم .

2-سپس مقداری نمك و فلفل و زردچوبه اضافه كرده و غوره را اضافه میكنیم و شعله را خاموش میكنیم.

3-گوشت را با افزودنیهای دلخواه مثل برگ بو،پیاز،سیر و…آبپز كرده و اجازه میدهیم آب آن كاملا كشیده شود.سپس گوشت را به غوره اضافه كرده و كمی روی حرارت تفت میدهیم تا مزه دار شوند.

سایر نکات

این غذای گیلانی را با كته سرو كنید
توجه داشته باشید این خورش نباید آبدار باشد
اگر كمی گرد غوره هم به غذایتان اضافه كنید خوشمزه تر میشود
این غذا رب ندارد ولی اگر دوست دارید رنگ بهتری داشته باشید به آن مقداری زعفران یا كمی رب سرخ شده انار یا گوجه فرنگی اضافه كنید.
طرز تهیه غوره مسما

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی