آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده یک کاسه ماست خوری
عدس دو فنجان
نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
روغن یک فنجان
کشمش یک فنجان
پیاز یک عدد
برنج ۳ پیمانه

طرز تهیه

دوفنجان عدس را با کمی نمک و ۳ لیوان آب و مقداری روغن میذاریم تا حدود یکساعتی بپزدتا عدس تقریبأ بپزد و آب آن نیز تبخیر شود
یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده را با یک پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه ورز می دهیم و آن را به صورت توپ های قلقلی در می آوریم که من قسمتیشو در روغن تفت دادم و با برنجم مخلوط کردم و قسمتیش رو بصورت کوفته درآوردم سپس کوفته قلقلیها را در یک فنجان روغن سرخ می کنیم سپس روغن باقیمانده را برای تهیه عدس پلو از صافی رد میکنیم ، سه پیمانه برنج را بعد از شستن، با سه قاشق غذاخوری نمک حدود یک الی دو ساعت خیس می کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته و آبکش می کنیم، برنج آبکش و قسمتی از عدس نیم پز و گوشت چرخ کرده راکه تفت داده بودیم را با هم مخلوط کرده در قابلمه می ریزیم و روی شعله می گذاریم وروغن صاف شده را با کمتر ازنصف فنجان آب مخلوط کرده روی برنج می ریزیم و آن را دم می کنیم.یک فنجان کشمش را پاک کرده می شوییم. یک قاشق روغن در یک قابلمه کوچک ریخته،کشمش ها را اضافه می کنیم. در قابلمه را می گذاریم و آن را روی شعله می گذاریم تا کشمشها تفت داده شوند، عدس پلو پخته شده را در یک دیس می کشیم. کمی از عدس پلو را زعفرانی می کنیم و با آن روی برنج را تزئین می کنیم و سپس با گوشت قلقلی ها و کشمش تفت داده شده و عدس پخته و تفت داده شده تزئین میکنیم.
ترشی مندی که در شکل میبینید هم خودم درست کردم،یک کیلو مندی(نوعی سبزی کوهی) جوان رو پاک کرده و خرد میکنیم هم ساقه های جوان رو استفاده میکنیم هم برگهای جوانشو خرد میکنیم بعد چندین بار خوب میشوریم و آبکش میکنیم تا ذره های خاک داخلش نمونه ،یک عدد هویج بزرگ رو هم خرد میکنیم و چند حبه سیر و دوعدد پیاز کوچک و مقداری برگ نعناع خرد شده و چندتا فلفل سبز داخلش میریزیم تمام مواد رو مخلوط کرده و داخل ظرف ترشی میریزیم و مقدار سرکه و آبش هم برابر باشه فقط سرکه کمی بیشتر باشه وبه مقدار دلخواه هم نمک بزنید و روی ترشی بریزید و درش رو محکم کنید و دوهفته ای توی یخچال بذارید تا آماده بشه،من از آب جوشیده استفاده نکردم چون ترشی رو توی یخچال نگهداری میکنم مشکلی پیش نمیاد
طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی