آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

آموزش طرز تهیه شیرینی پاپاتیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

رنگ خوراکی یا رنگهای طبیعی به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
آرد۲ لیوان
پودر قند ۱/۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا کره نرم شده و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه، حال وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم، آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیشو از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشه چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد، حالا زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی میباشد من در اینجا از شربت آلبالو وزغفران وپودر کاکائو ورنگ خوراکی سبز استفاده کردم،اگه خمیر زیاد چسبنده شد با آرد چسبندگی اضافیشو بگیرید، حواستون باشه خمیر نباید زیاد ورز داده بشه فقط با نوک انگشتان ورز بدهید، حالا خمیر ها را به گلوله های کوچک تقسیم کنین، سپس مثل گل به هم وصل میکنیم، حالا داخل سینی فر میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشن چون پف میکند و ممکنه گلها به هم بچسبند
حال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستون باشه زیر کار تغییر رنگ داد کافیه و فر را خاموش کنین بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید
نکات مهم:
این خمیر باید حتما کمی چسبندگی داشته باشه در غیر این صورت بعد از پخت توپ ها از هم جدا میشن .، نباید خمیر رو زیاد ورز بدیم با نوک انگشت کافیه، با ورز دادن زیاد خمیر با گرمای دستمون به روغن میافتد و کیفیتش را از دست میدهد. از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برمیداریم و توی دست گرد میکنیم و کنار هم میچینیم
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی