آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
پودر قند : ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۱۲۰ گرم
آرد گندم : یک قاشق غذاخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین به دلخواه

طرز تهیه

ابتدا سفیده تخم مرغ ها را که جدا کرده ایم با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و یکدست شود. فقط توجه داشته باشید که در حین جدا کردن زرده و سفیده،حتی ذره ای زرده نیز با سفیده مخلوط نگردد. در صورت مخلوط شدن به نتیجه دلخواه نمیرسید.
سپس پودر شکر را کم کم اضافه نموده و هم می زنیم تا کشدار شود، بعد آرد گندم را اضافه نموده و مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.در این مرحله وانیل و پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم و مواد رو در قیف یکبار مصرف میریزیم،سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه شیرینی را با فاصله روی آن بریزید و روی شیرینی ها کمی پودر پسته بریزید و سینی فر را در طبقه بالای فر که از قبل با درجه حرارت ۱۶۰ تا ۱۷۰گرم نموده اید قرار دهید، و بعد از حدود ده یا دوازده دقیقه که بوی شیرینی ها درآمد و رنگ آنها نیز طلایی شد اجازه دهید شیرینی ها ۵ دقیقه دیگر‌ با حرارت کم در فر بماند سپس خارج نموده و بعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید
طرز تهیه شیرینی نارگیلی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی