آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی سوئیسی ماندل بولار خوشمزه

آموزش طرز تهیه شیرینی سوئیسی ماندل بولار خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ماندل بولار از انواع شیرینی های سوئیسی بسیار ترد و خوشمزه ایست که میتواند گزینه ای مناسب و متفاوت برای پذیرایی از مهمانان در ایام نوروز و کنار سفره های هفت سین باشد.

مواد لازم برای پخت ماندل بولار :

کره ۱۲۰گرم
تخم مرغ ۲عدد
آردسفید قنادی ۱۰۰گرم
آرد برنج ۱۰۰گرم
روغن به مقدار لازم
۴قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر
وانیل به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه شیرینی سوئیسی ماندل بولار :

۱ ) ابتدا۱۲۰ گرم کره را که به دمای محیط رسیده و کاملا ذوب شده را با ۴ قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر و مقداری وانیل با هم ترکیب میکنیم و سپس با همزن برفی خوب هم میزنیم تا کمی پف کند.

۲ ) حال دو عدد زرده تخم مرغ را به مواد آماده شده اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

۳ ) ۱۰۰گرم آرد سفید قنادی را همراه با ۱۰۰گرم آرد برنج مرغوب به ترتیب و کم کم به مواد اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم. دقت کنید مواد را زیاد ورز ندهید تا روغن زیاد جذب مواد نشود.

۴ ) خمیر آماده شده را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

۵ ) فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کرده و سپس داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۶ ) هربار از خمیر به اندازه ی فندق بردارید و روی کف دست گلوله کنید. سپس وسط خمیر را با یک وسیله ی تمیز گود کنید. می توانید از انگشدانه که قبلا شسته و خشک کرده اید، استفاده نمایید.

۷ ) دانه دانه خمیرهای گلوله شده را داخل سینی بچینید و بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با توجه به گرمای فر اجازه دهید تا زیر خمیرها کمی تغییر رنگ دهند و بپزند.
طرز تهیه شیرینی سوئیسی ماندل بولار خوشمزه
) مواد را از فر خارج کنید به آنها اصلا دست نزنید و بگذارید کاملا خنک شوند در غیراینصورت مواد پودر میشوند.

۹ ) سوراخ ها را با مارمالاد یا ژله بریلو یا شکلا آب شده پر کنید.

۱۰ ) شیرینی سوئیسی ماندل بولار خوشمزه آماده است.

نوش جان!
نکات :

شیرینی سوئیسی ماندل بولار با استفاده از توستر در دمای ۱۶۰ درجه و در مدت زمان ۱۵ دقیقه تهیه می شود.
برای زیبا و متفاوت شدن شیرینی سوئیسی ماندل بولار میتوانید نصف خمیرتان را با نصف قاشق غذاخوری پودر کاکائو ترکیب کنید تا شیرینی کاکائویی داشته باشید.
شیرینی سوئیسی ماندل بولار کاکائویی نسبت به حالت ساده ی آن کمی تلخ تر و ترک دار است.
شیرینی را در ظروف دردار و در جای خنک به مدت سه هفته میتوانید نگهداری کنید.
این نوع شیرینی اگر در جای گرم نگهداری شود طعم آن تغییر کرده و بوی کره آن احساس می شود.
علاوه بر فر در تهیه شیرینی سوئیسی ماندل بولار میتوانید از توستر یا تابه رژیمی استفاده نمایید.

برای پخت شیرینی سوئیسی ماندل بولار در داخل تابه رژیمی:

۱ ) ابتدا داخل تابه رژیمی دو لایه کاغذ روغنی پهن کرده و شیرینی را داخل آن بچینید.

۲ ) سپس تابه را روی شعله بزرگ گاز قرار دهید. حتما از شعله پخش کن در طی مراحل پخت استفاده نمایید.

۳ ) در ادامه در تابه را ببندید و حرارت را مانند دم کردن برنج کم کرده و اجازه دهید ۱۵دقیقه خوب بپزد.

۴ ) به شیرینی ها دست نزنید تا کاملا خنک شوند.

نکته :

واشر قرمز دور تابه رژیمی را برای پختن کیک و شیرینی دربیارید و جدا کنید.
برای شیرینی های خشک سعی کنید مواد را دقیق و با ترازو اندازه بگیرید تا کیفیت دلخواه را بدست آورید.
طرز تهیه شیرینی سوئیسی ماندل بولار خوشمزه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی