آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۱۲۰ گرم
هل ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
گردوی خردشده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا کره و تخم مرغها را از یخچال دربیارید تا به دمای محیط برسند،بعد از اینکه کرم نرم شد پودر قند و کره را باهم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا جایی که به شکل یک کرم روشن دربیاید.
تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شکسته و زرده و سفیده را جدا کنید.
سپس زرده تخم مرغ و هل و وانیل را به مخلوط کره و پودرقند اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید تا یکدست شود.
در این مرحله آرد الک شده را اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید تا بشکل خرده های نان دربیاید و سپس با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید و به دست نچسبد، زیاد ورز ندهید تا شیرینی به روغن نیفتد فقط تا حدی که خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبد.
سفیده‌ها را با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاید.
مقداری از خمیر را به اندازه یک گردو با دست بردارید و داخل سفیده تخم مرغ بیندازید و بلافاصله آنها را یکی‌یکی داخل گردوی خردشده بزنید تا همه‌ جای آن‌ها به جز قسمت زیرین، به گردو آغشته شود. به این ترتیب زیر شیرینی‌ها یکدست و صاف خواهد شد و گردوها قبل از پخت کامل شیرینی به خاطر تماس با سینی فر، نمی‌سوزند.
شیرینی‌ها را روی کاغذ روغنی بچینید.
سینی را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه و با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
بعد از پخت شیرینی‌ها، به آن‌ها دست نزنید تا کاملا سرد شوند سپس از کاغذ روغنی جدا کنید،اگر شیرینی‌ها به خاطر سفیده تخم‌مرغ به سینی چسبیده بود، با استفاده از یک کفگیر یا چاقو آن‌ها را به آرامی از سینی جدا کنید.
می‌توانید به جای گردوی خردشده از پسته و یا کنجد نیز برای پوشاندن سطح این شیرینی استفاده کنید
طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی