آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه شامی گیلانی

آموزش طرز تهیه شامی گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

زعفران (دم کرده و غلیظ) 1 قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
تخم مرغ 5 عدد
گردو (خرد شده) 75 گرم
سبزی (شامل جعفری،نعنا،تر و ترخان) 500 گرم
لپه‎ 250 گرم
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
گوشت 500 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا در ظرفی مقداری روغن ریخته و گوشت را به همراه پیاز كه ۴قسمت شده كمی تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد،سپس لپه را اضافه كرده و اجازه دهید مواد با مقداری آب بپزند.

2-سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی و گوشت و لپه چرخ کنید.

3-گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز دهید تا موادتان منسجم شوند. سپس مواد را به شكل دلخواه شكل داده و سرخ كنید.

سایر نکات

در صورتی كه مواد شما زیادی شل شد به آن مقداری ارد نخودچی اضافه كنید و اگر خیلی سفت شد تخم مرغ بیفزایید
بهتر است این شامی را با سس قرمز سرو كنید
در صورت تمایل مقداری آب نارنج یا آب لیمو به غذا بیفزایید.
طرز تهیه شامی گیلانی

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی