آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ قارچ با خامه؛ سوپی لذیذ برای مهمانی‌ها

آموزش طرز تهیه سوپ قارچ با خامه؛ سوپی لذیذ برای مهمانی‌ها . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر

۱٫۴ فنجان کره (حدود ۶۰ گرم)؛
۱ کیلو قارچ‌ ورقه‌شده؛
کمی نمک؛
۱ عدد پیاز خردشده؛
۱ و ۱٫۲ قاشق غذاخوری آرد؛
۶ شاخه آویشن تازه؛
۲ حبه سیر پوست‌کنده؛
۴ فنجان آب مرغ؛
۱ فنجان آب؛
۱ فنجان خامه سنگین زده‌شده؛
کمی نمک و فلفل سیاه تازه؛
چند برگ آویشن تازه برای تزیین یا طعم ‌دادن.

طرز تهیه سوپ قارچ با خامه

زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه؛
زمان پخت: یک ساعت و ۲۰ دقیقه؛
زمان کل: یک ساعت و ۳۵ دقیقه؛
میزان کالری برای هر نفر: ۲۷۲ کالری.

۱. کره را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم (رو به زیاد) آب کنید. قارچ‌ها را اضافه کنید، کمی نمک بریزید و بگذارید تا آب بیندازد؛ حرارت را کم کنید. حدود ۱۵ دقیقه قارچ‌ها را تفت دهید تا رنگ‌شان قهوه‌ای طلایی و آب‌شان تبخیر شود. چند عدد قارچ خوشرنگ و زیبا را برای تزیین جدا کنید. پیازها را اضافه کنید و به‌مدت ۵ دقیقه دیگر تا کاراملی، یا به‌اصطلاح شیشه‌ای شدن پیازها، آنها را تفت دهید.

۲. آرد را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. شاخه‌های آویشن را با نخ یا تور ببندید و به مواد اضافه کنید؛ سیر، آب و آب مرغ را هم اضافه کنید و بگذارید تا سوپ به‌جوش آید و به‌مدت یک ساعت بپزد. سپس شاخه‌های آویشن را جدا کنید.

۳. سوپ را در چند دفعه درون مخلوط‌کن بریزید و با سرعت زیاد مخلوط کنید تا صاف و غلیظ شود.

۴. سوپ را به قابلمه برگردانید و خامه را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل بریزید و در بشقاب سوپ‌خوری با چند برگ آویشن و قارچ تزیین و سرو کنید.
نکته‌ی سرآشپز
طرز تهیه سوپ قارچ با خامه؛ سوپی لذیذ برای مهمانی‌ها
اگر سوپ غلیظ شد، می‌توانید آب یا آب مرغ آن به آن اضافه کنید
نکته تکمیلی

فویل آلومینیومی رطوبت غذا را حفظ می‌کند و باعث پخت یک‌نواخت مواد می‌شود. همچنین نگهداری باقی‌مانده‌ی غذا با فویل آلومینیومی باعث می‌شود غذا تازه‌تر بماند و شستن ظرف را هم راحت‌تر می‌کند.
طرز تهیه سوپ قارچ با خامه؛ سوپی لذیذ برای مهمانی‌ها

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی