آشپزي و شيريني پزي سوپ

طرز تهیه سوپ توردال هندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوپ توردال هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
غذاهای هندی پر از ادویه‌های خاص و البته بسیار تند هستند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ توردال یا لپه هندی را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه این سوپ بسیار راحت است و فوت و فن پخت آن فقط چاشنی‌ها و ادویه‌های به کاربرده شده است. با ما همراه باشید با طرز تهیه سوپ توردال

زمان آماده کردن: ۱۰ دقیقه زمان پخت: حدود ۱ ساعت مقدار: ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه سوپ توردال هندی

دوسوم پیمانه لپه هندی
۲ قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
۶ پیمانه آب
۲ عدد گوجه فرنگی رسیده (رنده شده)
۱ قاشق غذاخوری گشنیز تازه (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری پودر راسام
۴ قاشق چای‌خوری نمک
۱ قاشق چای‌خوری شکر
۲ قاشق چای‌خوری مایه تمبر هندی
۱ قاشق غذاخوری روغن
۴ قاشق چای‌خوری تخم خردل
۶ عدد برگ بو
۴ قاشق چای‌خوری زیره سبز
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری آنغوزه
۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه

طرز تهیه

طرز تهیه سوپ توردال هندی
یک قابلمه بردارید و داخل آن مقداری آب بریزید. توردال و فلفل را داخل آب بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید. کمی مواد را بجوشانید سپس حرارت را ملایم کنید تا توردال حدود ۴۵ دقیقه بپزد.

گوجه فرنگی، گشنیز تازه (خرد شده) و پودر راسام را اضافه کنید و مواد را حدود ۷ تا ۸ دقیقه بپزید.

نمک، شکر و تمبر هندی را اضافه کنید و برای ۷ تا ۸ دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.

یک تابه بردارید و مقداری روغن داخل آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، تخم خردل سیاه را تفت دهید تا ترکیدن صدای آن کم شود. برگ بو، زیره سبز، آنغوزه و زردچوبه را هم اضافه کنید و چند دقیقه مواد را با هم تفت دهید سپس به قابلمه اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه سوپ را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مناسب سرو کنید.

این سوپ را در کنار پلوی ساده هم می‌توانید سرو کنید.
طرز تهیه سوپ توردال هندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی