آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه سوفله اسفناج

آموزش طرز تهیه سوفله اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

اسفناج ………………….. 1 کيلوگرم
گوشت چرخ کرده ……… 200 گرم
پياز ……………………… 1 عدد
سير ……………………… 3 حبه
هويج ……………………. 1 عدد
فلفل قرمز ………………. 1 عدد
خامه …………………….. 100 گرم
پنير پيتزاي رنده شده …. به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سياه………….. به مقدار لازم
روغن مايع ………………. به مقدار لازم

مواد لازم سس بشامل:
کره ………………………. 1 قاشق غذاخوري
آرد ……………………….. 1 قاشق غذاخوري
شير ………………………. 2 ليوان
نمک و فلفل سياه ………. به مقدار لازم

طرز تهیه

روغن مايع را در ظرفي ريخته و روي شعله اجاق مي گذاريم و پياز و سيرهاي ريز خرد شده را به ظرف اضافه کرده و کمي تفت مي دهيم سپس گوشت چرخ کرده و هويج رنده شده و فلفل قرمز خرد شده را به مواد اضافه کرده و خوب تفت مي دهيم سپس اسفناج را اضافه مي کنيم و تا کشيده شدن آب اسفناج ها، مواد را هم مي زنيم و در آخر خامه، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم و ظرف را از روي شعله ي اجاق بر مي داريم و اجازه مي دهيم که خنک شود. ظرف فر را چرب مي کنيم. از مواد سوفله برداشته و اگر آب دار بود کمي آب آن را در ظرف تميزي مي گيريم و نگه مي داريم، مواد را به شکل توپ هايي اندازه ي نارنگي در مي آوريم و در ظرف فر کنار هم مي چينيم. کره را در ظرف ديگري ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و آرد را به آن اضافه مي کنيم و چند دقيقه تفت مي دهيم، سپس در حالي که مواد را هم مي زنيم شير را به آن اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا گلوله گلوله نداشته باشد و يک دست شود. تا به جوش آمدن مواد به هم زدن ادامه مي دهيم و سپس مي گذاريم سس بشامل قوام خامه مانند پيدا کند و از اين سس به اندازه ي يک قاشق غذاخوري پر روي هر يک از سوفله ها مي ريزيم و آب اسفناجي که نگه داشته بوديم را در ظرف فر مي ريزيم و به اندازه ي دلخواه پنير رنده شده روي سوفله ها مي ريزيم و ظرف را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم مي گذاريم تا سس بشامل به خورد سوفله رفته و روي سوفله طلايي شود.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفرتون پر برکت
طرز تهیه سوفله اسفناج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی