آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه سوفله اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سوفله اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

اسفناج ………………….. 1 کيلوگرم
گوشت چرخ کرده ……… 200 گرم
پياز ……………………… 1 عدد
سير ……………………… 3 حبه
هويج ……………………. 1 عدد
فلفل قرمز ………………. 1 عدد
خامه …………………….. 100 گرم
پنير پيتزاي رنده شده …. به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سياه………….. به مقدار لازم
روغن مايع ………………. به مقدار لازم

مواد لازم سس بشامل:
کره ………………………. 1 قاشق غذاخوري
آرد ……………………….. 1 قاشق غذاخوري
شير ………………………. 2 ليوان
نمک و فلفل سياه ………. به مقدار لازم

طرز تهیه

روغن مايع را در ظرفي ريخته و روي شعله اجاق مي گذاريم و پياز و سيرهاي ريز خرد شده را به ظرف اضافه کرده و کمي تفت مي دهيم سپس گوشت چرخ کرده و هويج رنده شده و فلفل قرمز خرد شده را به مواد اضافه کرده و خوب تفت مي دهيم سپس اسفناج را اضافه مي کنيم و تا کشيده شدن آب اسفناج ها، مواد را هم مي زنيم و در آخر خامه، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم و ظرف را از روي شعله ي اجاق بر مي داريم و اجازه مي دهيم که خنک شود. ظرف فر را چرب مي کنيم. از مواد سوفله برداشته و اگر آب دار بود کمي آب آن را در ظرف تميزي مي گيريم و نگه مي داريم، مواد را به شکل توپ هايي اندازه ي نارنگي در مي آوريم و در ظرف فر کنار هم مي چينيم. کره را در ظرف ديگري ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و آرد را به آن اضافه مي کنيم و چند دقيقه تفت مي دهيم، سپس در حالي که مواد را هم مي زنيم شير را به آن اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا گلوله گلوله نداشته باشد و يک دست شود. تا به جوش آمدن مواد به هم زدن ادامه مي دهيم و سپس مي گذاريم سس بشامل قوام خامه مانند پيدا کند و از اين سس به اندازه ي يک قاشق غذاخوري پر روي هر يک از سوفله ها مي ريزيم و آب اسفناجي که نگه داشته بوديم را در ظرف فر مي ريزيم و به اندازه ي دلخواه پنير رنده شده روي سوفله ها مي ريزيم و ظرف را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم مي گذاريم تا سس بشامل به خورد سوفله رفته و روي سوفله طلايي شود.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفرتون پر برکت
طرز تهیه سوفله اسفناج

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی