آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه سوخاري سیب زمینی با گوشت و پنير

اين غذاي فوق العاده خوشمزه و متفاوت را ميتوانيد براي بچه هاي بد غذايتان تهيه كنيد. خواهيد ديد كه چقدر خوششان مي آيد...

اين غذاي فوق العاده خوشمزه و متفاوت را ميتوانيد براي بچه هاي بد غذايتان تهيه كنيد. خواهيد ديد كه چقدر خوششان مي آيد…

1082-(1)_02

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه : برای 20 نفر

سیب زمینی……………………………….190 گرم (له شده)
کره………………………………………2 قاشق غذاخوری
شیر……………………………………..1/2 فنجان
گوشت قرمز………………………………3 برش نازک
پنیر چدار………………………………..3/4 فنجان (رنده شده)
تخم مرغ…………………………………1 عدد
موسیر…………………………………..2 قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
روغن گیاهی……………………………..4 فنجان
آرد سوخاری……………………………..1.5 فنجان

طرز تهیه:

سیب زمینی له شده را با شیر و کره مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا بپزد.

1085_02

 


سپس از روی حرارت برداشته، اجازه دهید خنک شود.
گوشت را روی حرارت بگذارید تا با روغن خودش سرخ شود سپس روی حوله کاغذی تمیز کنار بگذارید و بعد خرد کنید.

1084_02

 


در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی پخته، پنیر، تخم مرغ، موسیر و گوشت خرد شده را مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

1086_02

 


سپس با دستتان توپک های کوچک 2.5 سانتیمتری درست کنید در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا آغشته به آرد شوند. بعد در یک بشقاب جدا بچینید تا 15 دقیقه استراحت کند.
روغن را در یک ماهی تابه بزرگ و عمیق گرم کنید. سپس توپک ها را کم کم اضافه کرده و در روغن کاملا طلایی کنید. سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. با کمی موسیر خرد شده تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

 

نوش جان…

گردآوري: گروه 7 گنج

منبع: سوران

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی