آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس گوجه فرنگی خامه ای برای پاستا

آموزش طرز تهیه سس گوجه فرنگی خامه ای برای پاستا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
پونه 1/4 قاشق چای خوری
شکر 3/4 قاشق چای خوری
ریحان قاشق غذا خوری
کنسرو گوجه فرنگی قوطی
سیر (خرد شده) 1 حبه
پیاز (خرد شده) 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
خامه‏ (پر چرب) 115 گرم
کره 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-پیاز و سیر را در یک ماهی تابه ریخته و روی حرارت متوسط با روغن زیتون تفت دهید.

2-سپس گوجه فرنگی کنسرو شده (یا گوجه فرنگی خرد شده با آب گوجه)، ریحان، شکر، پونه، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بیشتر مایع تبخیر شود.

3-از روی حرارت بردارید و خامه و کره را اضافه کرده مخلوط کنید. سپس ۵ دقیقه دیگر روی حرارت کم بگذارید.
طرز تهیه سس گوجه فرنگی خامه ای برای پاستا

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی