آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس سالاد ایتالیایی

آموزش طرز تهیه سس سالاد ایتالیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

فلفل قرمز پرک 1/4 قاشق چای خوری
تخم کرفس 1/8 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 3/4 قاشق چای خوری
عسل 3 قاشق چای خوری
ریحان خشک 1 قاشق چای خوری
پودر آویشن 1/4 قاشق چای خوری
جعفری ریز خرد شده 1 قاشق غذا خوری
سیر له شده 2 عدد
پیازچه ریز شده 1 عدد
روغن زیتون 3/4 فنجان
سرکه قرمز 1/2 فنجان

طرز تهیه

1-تمامی ادویه ها و سبزیجات خشک را با هم مخلوط کنید و با سرکه مخلوط کنید انها همراه با سیر خرد شده به روغن می افرایید و حسابی مخلوط کنید تا ادویه در روغن حل شوند این سس را قبل از سرو در شیشه در بسته بریزید حداقل نیم ساعت قبل از مصرف درست شود.

2-در یخچال تا ۱ ماه ماندگاری دارد .

سایر نکات

مزه این سس به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد اگر شیرین تر میپسندید کمی عسل بیشتر بریزید .
طرز تهیه سس سالاد ایتالیایی

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی