آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس تند

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه سس تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

5 کیلو گوجه فرنگی
2 کیلو فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
2 کیلو بادمجان
نیم کیلو فلفل سبز سیوری تند
3 عدد سیر
1.5_1 بسته جعفری (1 بسته حدود 30 ساقه است)
2 لیوان روغن مایع
2 لیوان سرکه سیب
3.5 قاشق غذاخوری نمک
2.5 قاشق شکر

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها و فلفل کاپیا را کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید (روی اجاق یا داخل فر) قبل از کبابی کردن فلفل سر فلفل و تخم فلفل را جدا کنید و بعد از کبابی کردن جدا کردن پوست و تمیز کردن فلفل راحت تر میشود. گوجه فرنگی ها را رنده کنید ، داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید روغن مایع ، سرکه ، نمک و شکر را به گوجه فرنگی اضافه کنید و گاهی هم زده بجوشانید. فلفل تند و سیر را در غذاساز خرد کنید. بادمجان و فلفل کبابی شده را در غذاساز خرد کنید. وقتی آب گوجه فرنگی تا نصف کم شد تمام موادی که در غذاساز خرد کردید را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که غلیظ شود بپزید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه بعد از روی اجاق بردارید. بصورت گرم داخل شیشه ها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و شیشه را بصورت سر و ته بذارید و یک شب به این شکل نگه دارید. سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید.
طرز تهیه سس تند

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی