آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس تند

آموزش طرز تهیه سس تند . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

5 کیلو گوجه فرنگی
2 کیلو فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای)
2 کیلو بادمجان
نیم کیلو فلفل سبز سیوری تند
3 عدد سیر
1.5_1 بسته جعفری (1 بسته حدود 30 ساقه است)
2 لیوان روغن مایع
2 لیوان سرکه سیب
3.5 قاشق غذاخوری نمک
2.5 قاشق شکر

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها و فلفل کاپیا را کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید (روی اجاق یا داخل فر) قبل از کبابی کردن فلفل سر فلفل و تخم فلفل را جدا کنید و بعد از کبابی کردن جدا کردن پوست و تمیز کردن فلفل راحت تر میشود. گوجه فرنگی ها را رنده کنید ، داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید روغن مایع ، سرکه ، نمک و شکر را به گوجه فرنگی اضافه کنید و گاهی هم زده بجوشانید. فلفل تند و سیر را در غذاساز خرد کنید. بادمجان و فلفل کبابی شده را در غذاساز خرد کنید. وقتی آب گوجه فرنگی تا نصف کم شد تمام موادی که در غذاساز خرد کردید را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که غلیظ شود بپزید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه بعد از روی اجاق بردارید. بصورت گرم داخل شیشه ها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و شیشه را بصورت سر و ته بذارید و یک شب به این شکل نگه دارید. سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید.
طرز تهیه سس تند

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی