آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر

آموزش طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

فیله مرغ: 450 گرم
پیاز قرمز (خلالی شده): 1 عدد
سیر (نازک اسلایس شده): 4 حبه
فلفل دلمه ای (نازک حلقه ای شده): 2 عدد
پنیر موتزارلا: 170 گرم
سس مایونز: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن مایع: 2 ق س
نان همبرگر (کوچک): 4 عدد

طرز تهیه

1- داخل سینی فر، ورق آلومینیومی پهن کرده، سپس فیله مرغ را بر روی آن قرار دهید. بعد به آن 1 قاشق سوپخوری روغن مایع، مقداری نمک و فلفل سیاه هم بپاشید.

2- فیله مرغ را در فر حدود 7 دقیقه گریل کنید. سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. بعد آن را نازک برش دهید و کنار بگذارید.

3- پیاز قرمز (یا سفید)، سیر، فلفل دلمه ای و بقیه روغن مایع را درون سینی فر قرار داده، بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. سپس حدود 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا نرم شوند (در همین حین چند بار آن ها را برگردانید). بعد مرغ (برش زده شده) را به آن اضافه کنید.

4- پنیر را بر روی سبریجات و مرغ بریزید. سپس حدود 1 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

5- نان را برش دهید و خمیر داخل آن را خارج کنید. سپس داخل نان مقداری سس مایونز بمالید و از مخلوط مواد درون آن ها قرار دهید و به صورت گرم نوش جان کنید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی