آشپزي و شيريني پزي غذا های دریایی

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله

آموزش طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شاید در گذشته ای نه چندان دور وقتی دلمون هوس ساندویچ می کرد و سری به فست فودی ها میزدیم توی منوی اون ها بیشتر از 3 یا 4 مدل ساندویچ رو پیدا نمی کردیم. ولی این روزها با سرعت باور نکردی و پیشرفت فوق العاده تنوع در غذاها و حتی فست فود ها، حتی ساندویچ ها که غذاهای ساده تری تلقی میشن هم با تنوع بسایر خوبی یافت میشن. امروز هم قراره با هم طرز تهیه یک ساندویچ خوشمزه و خونگی رو یاد بگیریم که در واقع اساس اون از تهیه یک سالاد معروف فرانسوی با نام نیچویس هست. این سالاد با ترکیب گوشت ماهی و سبریجاتی که در اون به کار میره بسیار خوشمزه و مشهور هست که با کمی تغییرات در دستور اون، به صورت ساندویچ درآورده شده. برای آشنایی با این ساندویچ گیاهی دریایی در ادامه با من همراه باشین.

مواد لازم

تن ماهی 1 قوطی
پیاز نگینی خرد شده کوچک 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1/2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ پخته شده 2 عدد
نان باگت فرانسوی 1 عدد
سس هزار جزیره 1 و نیم قاسق سوپخوری
برگ ریحان به میزان لازم
تربچه حلقه ای خرد شده 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد

مراحل تهیه

برای شروع ابتدا باید یک سس تهیه کنیم که در بعضی از دستور ها به نام سس پیاز یا سرکه پیاز معروف هست. برای تهیه اون باید ابتدا پیاز رو به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنیم و بعد سرکه سفید رو بهش اضافه کنیم.
افزودن سرکه سفید به پیاز های نگینی خرد شده
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
سپس روغن زیتون رو به سرکه و پیاز اضافه کرده و با هم مخلوطشون می کنیم.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
و بعد سس خردل رو به مخلوط پیاز و سرکه و روغن زیتون اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن فعلاً داخل یخچال قرار میدیم تا مزه دار بشه.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
در این مدت می بایست تن ماهی رو به مدت 20 دقیقه ئاخل آب جوش بجوشونیم و بعد از این زمان تن ماهی رو داخل یک آبکش میریزیم تا روغنش کشیده بشه.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
حالا تن ماهی بدون روغن رو داخل یک کاسه می ریزیم و بعد سس هزار جزیره رو اضافه کرده و خیلی خوب با همدیگه مخلوطشون می کنیم.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
نان باگت رو از طول برش می زنیم و کمی از محتویات داخل نان رو خارج می کنیم و بعد به میزان مورد نظرمون از مخلوط تن ماهی و سس داخل نان باگت می ریزیم و به صورت یکنواخت پخش می کنیم.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
سپس تخم مرغ هایی رو که از قبل آبپز کرده و برش زدیم رو روی تن ماهی و سس می چینیم.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
سپس سس پیازمون رو از یخچال خارج کرده و داخل نان باگت و روی مخلوط تن ماهی و تخم مرغ می ریزیم.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
مرحله بعدی اضافه کردن زیتون های اسلایس شده و تربچه های حلقه ای شده به همراه کمی برگ ریحان تازه هست.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
و نهایتاً کارمون رو با افزودن فیله های گوجه فرنگی که به صورت خلالی اون رو برش دادیم، به پایان می بریم.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله
بعد از اینکه داخل نان رو با موادمون پر کردیم، لبه های نان رو روی همدیگه قرار میدیم و کمی فشار میدیم تا همه مواد داخل ساندویچ مزه دار بشن و ساندویچ تن ماهی ما کمی منسجم تر بشه. این ساندویچ خوشمزه و پر انرژی رو همراه با لیمو ترش تازه سرو می کنیم و از تجربه گشف یک طعم جدید لذت می بریم.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی مرحله به مرحله

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی