آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد فصل

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه سالاد فصل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که اکثر ما در وعده های غذایی خود ، کنار غذای اصلی سرو می کنیم و یا اینکه در مجالس و مهمانی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. شاید یکی از دلایل محبوب شدن بیش از حد سالاد فصل در بین ایرانیان ، دستور تهیه ساده آن و استفاده از مواد ساده همانند کاهو ، کلم ، خیار ، گوجه فرنگی و هویج می باشد.

مواد لازم

کاهو تازه ۲ عدد
کلم برگ قرمز ۱ عدد کوچک
کلم برگ سفید ۱ عدد کوچک
خیار 3 عدد
هویج 2 عدد
سس مایونر به میزان لازم
شکر به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه

1. ابتدا برگ های کاهو ، کلم برگ قرمز و سفید را جدا می کنیم و به صورت ریز خرد می کنیم و در ظرفی که برای سالاد انتخاب کرده ایم با سلیقه خودتون تزیین کنید. ما برای اینکه زیبایی سالاد بیشتر شود از دو نوع کلم برگ سفید و قرمز استفاده کرده ایم که شما می توانید در صورت تمایل فقط از کلم برگ سفید استفاده کنید.

2. حالا گوجه و خیارها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای و با قطرهای هم اندازه برش دهید و پس از برش ، خیار و گوجه را بر روی سالاد با سلیقه خودتان بچینید. بعد از آن هویج ها را پس از شستن پوست بگیرید و بر روی سالاد به صورت باریک رنده کنید.

3. در این مرحله باید سس سالاد فصل را آماده کنیم برای این کار به سس مایونر ، مقداری شکر ، آبلیمو و نمک اضافه کنید و بعد از هم زدن کامل بر روی سالاد بریزید. البته شما می توانید سس را ظرف مخصوص سس خوری بریزید و به صورت جداگانه همراه سالاد سرو کنید.
طرز تهیه سالاد فصل

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی