آشپزي و شيريني پزي دسته‌بندی نشده سبك زندگي نكات مهم آشپزي

طرز تهیه سالاد سزار مرغ و پاستا

این سالاد سزار بسیار ساده تهیه می شود و سس خوشمزهای هم دارد. می توانید آن را به عنوان یک وعده سبک ناهار میل کنید و یا در مهمانی های بزرگ آنرا زینت بخش سفره مهمانی تان نمایید. در این دستور ما راز و رمز داشتن یک سالاد سزار خوشمزه و کمی متفاوت را به شما آموزش خواهیم داد.

سالاد سزار

چگونه از قهوه ای شدن رنگ کاهو جلوگیری کنیم؟

حتما شما هم شنیده اید برای تهیه سالاد باید کاهو را با دست خرد کنید زیرا تماس چاقو با آن می تواند موجب تغییر رنگش شود. دراین مورد برخی افراد استفاده از چاقوی پلاستیکی را هم پیشنهاد می دهند اما در واقع همه این تصورات احمقانه است. اگر چاقوی شما بسیار تیز باشد هیچ مشکلی با تغییر رنگ کاهو نخواهید داشت. ایده تغییر رنگ کاهو با چاقو تقریبا یک افسانه است.

سالاد سزار

آماده سازی مرغ سالاد

بدین منظور باید مرغ تان را حسابی ادویه ای کنید تا طعمش عالی شود. ما در این دستور مرغ را در تابه سرخ کرده ایم اما شما می توانید از هر روشی که دوست دارید مانند گریل کردن، آبپز کردن، بخارپز کردن، در فر تنوری کردن و غیره به دلخواه استفاده کنید.

از انواع چاشنی هایی که دوست دارید به مرغ تان بزنید اما در هر صورت فلفل تند را فراموش نکنید که طعم لذت بخشی به سالادتان می دهد.

سس سالاد

سس های سزار آماده هم در بازار به وفور یافت میشود ولی می توانید با ترکیب چند سس، خودتان سس سزار را آماده کنید. برای راحتی کار می توانید سس مایونز را با سس سیر مخلوط کرده و به آن خردل و آب لیمو اضافه کنید. کمی نمک و فلفل و روغن زیتون هم به آن بیفزایید و آن را به عنوان سس به سالادتان بزنید.

سالاد سزار

سالاد سزار مرغ و پاستا

این سالاد با مرغ و بیکن و یک سس ساده به راحتی تهیه می شود اما زرق و برق زیادی به سفره تان می بخشد و از همه مهمتر غذای سالیمست.

  • زمان آمادگی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • مجموع زمان: 30 دقیقه
  • مناسب برای 16 نفر
  • کالری: 245 کیلو کالری

مواد لازم برای سالاد:

  • 1 پوند پاستای فرمی کوچک
  • 1 پوند سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • 2 قاشق غذاخوری ادویه دلخواه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 کاهوی بزرگ
  • 2 فنجان نان برشته
  • 8 برش بیکن پخته شده و خرد شده
  • سس سالاد خانگی یا از بازار خریداری شده
  • ¼ فنجان پنیر پارمزان

طرز تهیه:

1.مقداری آب را به جوش آورید، در آن نمک بریزیدو پاستاها را در آب در حال جوش بریزید تا به خوبی بپزند. حدود 9 تا 11 دقیقه کافیاست و سپس آب آن را خالی کنید و با آب سرد شستشو دهید و آبکش نمایید.

2. در همان حین مرغ را با ادویه دلخواه مزه دارکنید و خوب همه طرفش را بپوشانید.

3. مرغ را به هر روشی که دوست دارید بپزید یا سرخکنید. در آخر می توانید آن را به برش های نازک تری تقسیم نمایید.

4. در یک کاسه بسیار بزرگ، پاستا، کاهو، نان وبیکن خنک شده را بریزید. سس را روی مواد بریزید و در آخر مرغ و پنیر پارمزان راروی سالاد قرار دهید.

ارزش غذایی

  • کالری: 245
  • کل چربی: 9.4 گرم
  • کلسترول: 30.3 میلی گرم
  • سدیم: 162.9 میلی گرم
  • کل کربوهیدرات: 26.1 گرم
  • فیبر رژیمی: 2.2 گرم
  • شکر: 1.5 گرم
  • پروتئین: 13.6 گرم
  • ویتامین آ: 25% از نیاز روزانه
  • ویتامین سی: 3% از نیاز روزانه
  • کلسیم: 5% از نیاز روزانه
  • آهن: 8% از نیاز روزانه
  • ویتامین دی: 0% از نیاز روزانه
  • منیزیم: 9% از نیاز روزانه
  • پتاسیم: 9% از نیاز روزانه
  • روی: 6% از نیاز روزانه
  • فسفر: 24% از نیاز روزانه
  • تیامین: 10% از نیاز روزانه
  • ریبوفلاوین: 8% از نیاز روزانه
  • نیاسین: 21% از نیاز روزانه
  • ویتامین ب6: 18% از نیاز روزانه
  • اسیدفولیک: 0% از نیاز روزانه
  • ویتامین ب12: 3% از نیاز روزانه
  • ویتامین ای: 3% از نیاز روزانه
  • ویتامین ک: 70% از نیاز روزانه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی