آموزش طرز تهیه رولت کاتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رولت کاتلا
۴ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذا خوری آب
۷۵ گرم شکر
۷۵ گرم آرد
۴۰۰ گرم کاتلا
۵۰ گرم نشاسته ذرت
نمک به میزان لازم
طرز تهیه رولت کاتلا
زرده تخم مرغ، آب و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ روشنی به خود بگیرد. در یک کاسه جدا گانه، سفیده تخم مرغ را با نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سفت شود.
سفیده تخم مرغ را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید.
آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید، سپس همه مخلوطها را با هم ترکیب کنید.
خمیر را روی کاغذ آشپزی پهن کنید و ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
اجازه دهید کیک سرد شود.
کاتلا پنیری را روی سطح آن قرار دهید و رول کنید. سپس به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه