آموزش طرز تهیه روش گام به گام کیک هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای کیک:
۲ پیمانه هویج رنده شده
۲ پیمانه آرد
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
نصف قاشق چای خوری نمک
۲ پیمانه شکر
۱ قاشق چای خوری پودر دارچین
۴ عدد تخم مرغ
۱ و ¼ پیمانه روغن
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
مواد لازم برای خامه:
۴۵۰ گرم پودر شکر
۲۲۰ گرم پنیر خامه ای
نصف پیمانه کره
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
در مرحله بعد فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
هویج ها را شسته و رنده کنید. ۳ پیمانه هویج رنده شده را داخل ظرف هم زن بریزید.
سپس ۲ پیمانه آرد به هویج ها اضافه کنید.
بکینگ پودر و جوش شیرین، نمک و شکر و دارچین را به مواد اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید. در این مرحله انتظار نداشته باشید که مواد نرم شود.
در ظرف جداگانه ای ۴ عدد تخم مرغ را خوب هم بزنید.
و آن را به مواد اضافه کرده و باز هم بزنید.
سپس ۱ و ¼ پیمانه روغن و ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
قالب های کیک را با روغن شیرینی چرب کنید و مقداری آرد داخل ظروف چرب شده بپاشید. این کار مانع چسبیدن کیک ها به قالب می شود.
قالب ها را داخل فر گذاشته و روی ۳۰ دقیقه تنظیم کنید.
یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو کنید تا از پخته شدن آن مطمئن شوید. اگر کیک به خلال دندان نچسبد کیک ها پخته است.
کیک را دربیاورید تا خنک شود.
مواد لازم برای خامه روی کیک را آماده کنید. ۴۵۰ گرم پودر شکر را از الک رد کنید.
۱ پیمانه گردو را خرد کنید.
۲۲۰ گرم پنیر خامه ای و نصف پیمانه کره را خرد کرده و داخل ظرف هم زن بریزید.
با هم زن بزنید تا کاملا نرم و خامه ای شود.
سپس به آرامی پودر شکر را اضافه کنید.
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
روی لایه اول را با خامه ای که درست کرده اید بپوشانید.
لایه دوم کیک را روی آن قرار داده و آن را کاملا با خامه بپوشانید.
سپس روی کیک را کاملا با گردو بپوشانید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه