آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رنگینک

آموزش طرز تهیه رنگینک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه
کره ۲۰۰ یا ۲۵۰ گرم (بستگی به میل خودتون داره)
پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
خرما به مقدار لازم ( با توجه به اندازه ظرف)
پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
گردو به مقدار لازم
پودر نارگیل یا پسته برای تزیین

طرز تهیه

ابتدا کره رو داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم تا با حرارت ملایم آب بشه.
مقدار کره بستگی به سلیقه خودتون داره اگه دوست دارین رنگینک تون چربتر باشه ۲۵۰ گرم کره استفاده کنید.
آرد که بهتره الک کرده باشیم تا گلوله نباشه رو به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و سرخ بشه و رنگش تیره بشه آرد رو باید مخلوط کنیم تا نسوزه.
خرما هارو از قبل پوست گرفته و هستش رو درآورده و به جاش گردو گذاشته و باز میبندیمشون.
مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمون داره و باید قدری باشه که سطح ظرف کاملا با خرما پوشونده بشه.
وقتی آرد سرخ شد شعله رو خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدیم تا از حرارت بیوفته بعد دارچین و هل و پودرقند رو اضافه کرده مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.یه ظرف مناسب رو انتخاب میکنیم مقداری از مخلوط آرد رو میریزیم و یه لایه خرما روی آن قرار میدیم تا کامل مواد رو بپوشونه بعد دوباره روی خرما بقیه مواد رو ریخته و روش پودر پسته میریزیم و بمدت ۴ ساعتی داخل یخچال میذاریم تا کامل سفت بشه و برش زدنش آسون بشه بعد با چاقوی تیز برش میزنیم.
البته میتونید برش نزنید و توی همون ظرف سرو تزئین و میل کنید که اون موقع لازم نیست زیاد تو یخچال باشه تا سفت بشه.
نکته: من کل مواد بالا رو نصف کردم
طرز تهیه رنگینک

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی