آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه دیپ آووکادو و انار

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه دیپ آووکادو و انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آووکادو 2 عدد
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
رنده پوست لیمو ئ1 قاشق چای خوری
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
گشنیز خردشده 4 قاشق سوپ خوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق سوپ خوری
سرکه سفید 1 قاشق سوپ خوری
دانه انار 1/2 پیمانه
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-آووکادو ها را بشویید و بگذارید خشک شوند و از وسط نصف کرده و پوست بگیرید، سپس گوشتشان را داخل ظرفی بریزید. با پشت چنگال آووکادو ها را خوب له کنید.

2-پیاز را بشویید و پوست بگیرید و رنده کنید. سیر را بعد از این که پوست گرفتید له کنید. حالا پیاز و سیر را داخل ظرف آووکادو بریزید.

3-، رنده‌ پوست لیمو، گشنیز خردشده، زنجبیل رنده شده، سرکه سفید و به مقدار لازم نمک را هم به مواد اضافه کنید. نیمی از دانه‌های انار را هم بریزید، سپس مواد را خوب با هم مخلوط‌کنید.

4-ظرف را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. موقع سرو، بقیه‌ی دانه‌های انار را روی ظرف بریزید و در صورت تمایل با برش‌های آووکادو تزیین کنید.

سایر نکات

در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر خامه ای به این دیپ اضافه کنید. طعم پنیر خامه ای و آووکادو در کنار هم بسیار می شوند.
اگر زنجبیل تازه در منزل ندارید، نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل بریزید.
می توانید 1 پیمانه ماست چکیده یا ماست پر چرب به این دیپ اضافه کنید تا طعم بی نظیری پیدا کند.
طرز تهیه دیپ آووکادو و انار

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی