آشپزي و شيريني پزي غذای دانشجویی

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

آموزش طرز تهیه دمی گوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 3نفر

پیاز 1 عدد
برنج 2 لیوان
سیب زمینی 1 عدد
زعفران (ساییده شده) 1/4 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی 5 عدد
روغن 1/2 استکان
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-بتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

2-در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

3-برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

سایر نکات

دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست.این غذا بیشتر جزو غذاهای تابستانی است.
1) اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند.
2) اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.
3)در صورت تمایل 2تا6قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید(این مقدار را از آب اولیه کم کنید).
4)بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی