آشپزي و شيريني پزي دمنوش ، چای و نوشیدنی

طرز تهیه دمنوش به و کیک فنجانی بدون فر

آموزش طرز تهیه دمنوش به و کیک فنجانی بدون فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این روزها تمایل به دمنوشهای سنتی زیاد شده و در هر رستوران و کافی شاپی که می روید، با منوی جالبی از آنها روبرو می شوید.

دمنوش به ، جز آن دسته نوشیدنی های خوش طعم و گوارایی است که اگر اهل تجربه کردن مزه های جدید باشید، تهیه آن در منزل سریع و راحت است.
طرز تهیه دمنوش به :

۱ ) ابتدا به را خوب شسته و با پوست، رنده درشت میزنیم.

۲ ) به های رنده شده را داخل سینی فلزی پخش میکنیم و روی شوفاژ، بخاری یا داخل فر قرار میدهیم تا خشک شود.

۳ ) وقتی به ها خوب خشک شدند، آنها را داخله تابه برروی حرارت ملایم میگذاریم و با قاشق هم میزنیم تا تفت بخورد و رنگی مایل به قهوه ای داشته باشیم.

۴ ) سپس حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم مواد کاملا خشک شود.

۵ ) مواد خشک شده را درون شیشه ریخته در آن را بسته و در یخچال میگذاریم.

۶ ) یک قاشق غذاخوری به خشک شده را به همراه یک لیوان آب جوش، یک دانه هل، یک چوب دارچین کوچک، یک غنچه گل سرخ داخل قوری ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه روی کتری بگذارید تا دم بکشد و خوشرنگ شود.

نکته : به میوه ای شیرین است اما اگر تمایل داشتید میتوانید مقداری عسل به دمنوش اضافه نمایید.
فواید خوردن به و دم نوش به :

اثرات مثبت بر فکر و ذهن
احیای روحیه و خوشحالی
از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
تقویت کننده قلب، کبد و معده
مفید برای زخم معده
تحریک کننده اشتها
نرم کننده سینه
ادرارآور و کمک به هضم غذا
جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته
از بین برنده بوی بد دهان
کاهش وزن به دلیل وجود فیبر زیاد
کیک فنجانی :

کیک فنجانی، کیکی ساده و خوشمزه است که می توان به عنوان عصرانه یا تغذیه بچه ها در مدرسه استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه کیک فنجانی بدون فر :

آرد ۸ قاشق غذا خوری
شیر ۳/۴ لیوان
روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲عدد
وانیل نوک چاقو
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر :

۱ ) ابتدا آرد، شکر، وانیل، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم الک کرده و مخلوط نمایید.

۲ ) در ادامه تخم مرغ ها را به مواد اضافه نمایید و با چنگال خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

۳ ) شیر و روغن را به مواد اضافه نمایید.

۴ ) داخل فنجان های چینی را چرب کرده و نصف فنجان را از مواد کیک پر کنید.

۵ ) فنجان ها را داخل قابلمه قراردهید و سپس داخل قابلمه را کمتر از نصف فنجان ها آب بریزید، مراقب باشید آب داخل فنجان ها نرود.

۶ ) قابلمه را روی اجاق گذاشته تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن آب، دمکنی روی در قابلمه گذاشته وشعله را خیلی کم کرده و در آن را ببندید. به مدت ۱۵دقیقه روی اجاق بماند.

۷ ) بعد از پخت کامل کیک، اجاق را خاموش کرده و بعد از ده دقیقه در قابلمه را باز کنید، و سپس فنجان ها را از درون قابلمه در آورده و کیک را از فنجان جدا کنید.

کیک فنجانی آماده است آن را همراه با دمنوش به میل نمایید.

نوش جان!
طرز تهیه دمنوش به و کیک فنجانی بدون فر

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی