آشپزي و شيريني پزي دلمه ها

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

آموزش طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گوجه فرنگی درشت: 8 الی 10 عدد
بادنجان (نگینی خرد شده): 4 عدد
روغن زیتون: یک دوم پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری
پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 عدد
نمک: 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1. بادنجان ها را نگینی خرد کنید و در یک دوم پیمانه روغن زیتون تفت دهید تا سرخ شوند.

2. سپس آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان کشیده شود.

3. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش دهید و داخل آنها را با دقت با قاشق خالی کنید کنار بگذارید.

4. ظرف فر را با یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون چرب کنید و گوجه فرنگی ها را در داخل آن بچینید.

5. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر، فلفل قرمز و فلفل سبز ریز خرد شده را در حدود 5 دقیقه در آن تفت دهید.

6. نمک و گوشت داخل گوجه فرنگی را اضافه کنید.

7. پس از چند دقیقه بادنجان سرخ شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید.

8. اجازه دهید مواد خنک شود.

9. داخل گوجه فرنگی ها را با این مخلوط پر کنید و قسمت های رویی گوجه فرنگی ها را روی آنها بگذارید. ظرف را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گوجه فرنگی ها بپزند. سپس سرو کنید.
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی