آموزش طرز تهیه دلمه کادایف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
150 گرم کادایف
1 لیوان گردو(گردوی کامل نصف بشه)
روغن مایع برای سرخ کردن
3 عدد تخم مرغ(خوب زده شده )
اگه مقدار کادایف زیاد بشه گردو,تخم مرغ و شربت هم باید زیاد بشه
برای شربت:
1.5 لیوان شکر
2 لیوان آب
(یک ,دو قطره لیمو در مرحله آخر اضافه میشه شربت جوشانده شده نه غلیظ باشه نه آبکی)
طرز تهیه
رشته هاى کادایف را بدون اینکه از هم جدا کنین تیکه های کاملی جدا کرده با دست باز کنين وسط کادایف 7-6 تیکه نصف گردو گذاشته و کادایف را روی گردو آورده میبندیم.اینکار را تا تمام شدن کادایف ادامه میدیم .بعد کادایف های آماده شده را در تخم مرغ زده شده انداخته با دست جمع میکنیم و در روغن داغ انداخته پشت و رو کرده سرخ میکنیم و سپس در شربت كه كمى خنك شده انداخته و زیر و رو میکنیم تا شربت به خورد کادایف برود.تمام کادایف ها را در ظرف گذاشته سرو ميكنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه