آموزش طرز تهیه دلمه برگ مو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برگ مو تازه
آب
2 لیوان برنج آش
2 پیاز رنده شده
2 گوجه فرنگی رنده شده
جعفری ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری نمک
1 تبلت آب مرغ حاضری رنده شده(چون ضرر داره بهتره خودتون مقداری آب مرغ درست کنین)
فلفل سیاه
آویشن خیلی کم
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
–
(ما خودمون اینجوری درست نمیکنیم…برنج آش، لپه، شوید، تره،پیازچه، مرزه، گوشت قیمه یا چرخکرده،نمک و فلفل سیاه، پیاز مکعب مکعب خرد شده و با کره تفت داده شده، کره و ماست میزاریم توی دلمه ها و آب مرغ اینا نمیزنیم و خیلییی خوشمزه میشه)
–
برای تزیین:
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دارچین(اختیاری)
پیاز و گوجه فرنگی تفت داده شده(اختیاری)
–
طرز تهیه
برگهارو بشورین و داخل قابلمه ایکه آب داره تا جاییکه رنگشون عوض شه، بپزین، بعد داخل آبکش بریزین تا آبشون بره.
برای داخلش، برنج رو خوب بشورین تا نشاستش بره، پیازها، جعفری و گوجه فرنگی هارو اضافه کنین، رب، نمک و ادویه جات روهم اضافه کنین،تبلت آب مرغ رنده شده(یا آب مرغی که خودتون تهیه کردین) و روغن زیتون رو هم اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.
این مواد رو داخل برگها بزارین و ببندین، بعد داخل ظرف مناسب بزارین و بزارین فریزر.(اگه میخوایین همون روز بپزین، لازم نیست بزارین فریزر)
وقتی میخوایین بپزین، از فریزر دربیارین و همونجور که یخ زده، بزارین داخل قابلمه و روش 2-3 لیوان آب بریزین و بپزین.(بهتره روی دلمه ها برگ مو بچینین و چنتا گوجه سبز بزارین روشون)و در آخرها روش 4 قاشق غذاخوری اینا روغن زیتون بریزین.(بهتره بعضا چک کنین تا آبشو نکشه و اگه کشیده، آب بریزین بازم)
برای تزیین و خوشمزه تر شدنش، رب و کره رو تفت بدین(یا پیاز و گوجه فرنگی و کره رو) و بریزین روش بعد کمی هم دارچین بریزین روش
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه