آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه دسر سه لایه شکلاتی با موز

آموزش طرز تهیه دسر سه لایه شکلاتی با موز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای لایه اول، کیک شکلاتی:
4 تخم مرغ
130 گرم شکر
140 گرم آرد کیک پزی
30 گرم پودر کاکائو
1 قاشق چایخوری صاف بکینگ پودر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع

1/3 پیمانه نسکافه شیرین، شیر با شکر، آب با شکر یا … برای خیس کردن کیک
حدود 100 گرم مربا یا مارماد (مثلا توت فرنگی)
5 عدد موز، برای روی مارمالاد
نصف آب یک لیمو ترش، برای موزها

برای لایه دوم:
500 گرم خامه 30% یا 36% چربی
40 گرم پودر کاکائو
60 گرم شکر
4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین

برای لایه سوم:
250 گرم خامه پرچرب
150 گرم شکلات تلخ، خرد شده
50 گرم کره

موز، موز خشک شده یا … برای تزیین
حدود 120 گرم خامه فرم گرفته برای تزیین

طرز تهیه

1: برای لایه دوم، خامه، پودر کاکائو و شکر رو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و بجوشونین، بعد روش سلفون بزارین تا روش لایه نبنده و بزارین یک شب یخچال.
2: برای کیک، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین و الک کنین، تخم مرغ ها و شکر رو خوب با همزن بزنین تا خامه ای شه، مخلوط مواد خشک رو در دو مرحله اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین. در آخر روغن رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین به آرامی.کیک رو داخل قالب دایروی، کمربازشو 25 سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 160-180 درجه، 40-45 دقیقه بپزین.بعد از سرد شدن روشو با چاقو ببرین تا صاف شه.بعدش دوباره داخل قالب بزارین و با نسکافه شیرین یا … خیس کنین، بعد مربا یا مارمالاد دلخواه بمالین.
3: برای لایه دوم، داخل 8-9 قاشق غذاخوری آب سرد، پودر ژلاتین بپاشین و 10 دقیقه صبر کنید، سپس 1 قاشق غذاخوری دیگه آب بریزین و بصورت بن ماری ویا در مایکروویو کاملا حل کنین، بعد بزارین سرد شه.
4: موزهارو پوست بکنین و روشون آب نصف یک لیمو ترش بریزین و روی مارمالاد بچینین (درسته)(عکسش در کانالم).
5: برای لایه دوم، خامه شکلاتی که در یخچال گذاشته بودین رو بردارین و با همزن بزنین تا فرم بگیره، ولی نیازی نیس خیلی سفت شه، بعد ژلاتین حل شده رو که ولرمه رو اضافه کنین و هم بزنین و روی موز ها بمالین بصورت یکنواخت.
6: برای لایه سوم، کره، خامه و شکلات رو داخل قابلمه بریزین و گرم کنین تا حل شن، بعد از روی شعله بردارین و 10-15 دقیقه صبر کنید بعد که سرد شد، روی خامه شکلاتی بریزین، بصورت یکنواخت.
7: چند ساعت و اگه وقت داشتین، 1 شب در یخچال قرار بدین
طرز تهیه دسر سه لایه شکلاتی با موز

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی