آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش گوجه سبز

آموزش طرز تهیه خورش گوجه سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مرغ تکه شده: 500 گرم
نعنا و جعفری پاک شده: یک کیلوگرم
گوجه سبز: نیم کیلوگرم
پیاز درشت: یک عدد
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار دلخواه
زعفران سائیده شده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

پیاز را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
مرغ ها را بشویید و سپس استخوان را جدا کرده و آنها را تکه کنید.
پیاز را پوست کنده، بشویید و خرد کنید.
سپس آن را همراه با کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدهید.
کمی که خامی آن رفت، زیر شعله را خاموش کرده و پیاز را همراه با مرغ داخل قابلمه بریزید.
آب اضافه نکنید. فقط کمی نمک اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید تا مرغ آب انداخته و بپزد.
بعد از این که مرغ پخت، به آن زعفران سائیده شده را اضافه کنید.
کمی تفت داده و بعد یک و نیم لیوان آب اضافه کنید.
نعناع و جعفری را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
آنها را با کمی روغن تفت داده و بعد از این که رنگ شان تغییر کرد، به مرغ اضافه کنید.
زیر شعله را کم کنید تا خورش جا بیفتد.
ده دقیقه مانده به سرو غذا، گوجه سبزها را اضافه کنید.

نکته

این خورش را می توانید با برنج یا نان میل کنید.
بعضی افراد برای ملس شدن طعم این خورش در صورتی که گوجه های نوبرانه خیلی ترش باشند به آن یک تا دو قاشق غذاخوری سکنجبین اضافه می کنند.
این کار را باید در زمان اضافه کردن گوجه سبزها به غذا انجام دهید.
طرز تهیه خورش گوجه سبز

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی