آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه خورش متنجان

آموزش طرز تهیه خورش متنجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 3نفر

سینه‌ مرغ یا ران 3 تکه
گردو آسیاب شده 5 قاشق سوپ خوری
قیسی زردآلو 10 عدد
کشمش بی دانه 1و2 پیمانه
آلو جنگلی 10 عدد
آلو بخارا 10 عدد
پیاز داغ 3 قاشق سوپ خوری
روغن 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن داخل آن بریزید و صبر کنید داغ شود. حالا مرغ را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود.

2-حال پیازداغ را همراه گردوی آسیاب شده اضافه کرده و مواد را کمی باهم تفت دهید. بعد از ۱ تا ۲ دقیقه مقداری آب اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.

3-کشمش را از قبل خیس کنید و آن را در یک سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. آلوها را از قبل خیس کنید و آنها را هم در سبدی بریزید تا خشک شوند. حالا کشمش و آلوها را به خورش اضافه کنید.

4-وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد، قیسی و مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش به روغن بیفتد.

5-بعدازآنکه خورش جا افتاد آن را همراه با برنج سرو کنید.

سایر نکات

اگر دوست داشتید می توانید برای درست کردن این خورش از گوشت مرغابی هم استفاده کنید.
طرز تهیه خورش متنجان

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی