آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه خورش لوبیا فسنجان

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه خورش لوبیا فسنجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
گردو1 پیمانه
بادمجان 1 عدد
لوبیا چشم بلبلی 1/2 پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق چای خوری
رب انارئ 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-نصف پیاز را خرد و با سینه مرغ سرخ ميكنيم و با نصف پیمانه آب ميذاريم بپزه. در یک قابلمه لوبیا چشم بلبلی را هم جداگانه ميپزيم.

2-بادمجان‌ها را نگيني خرد و روی حرارت کم تفت ميدهیم و بعد به لوبیای پخته اضافه ميکنیم.گردوی چرخ شده با نصف پياز خرد شده تفت ميدهيم وبه لوبیا و بادمجان اضافه ميکنیم.

3-حالا رب گوجه، رب انار، نمک و زردچوبه و را هم اضافه ميکنیم.(بهترِ قبلش يه تفت كوچولو بخورن). سینه مرغ پخته شده را هم به بقیه مواد اضافه ميکنیم و ميگذاریم روی حرارت کم و زمان ميديم تا جا بیفته.

سایر نکات

قدیمی‌های لاهیجان این خورش را بدون مرغ و فقط با لوبیا و بادمجان درست می‌کردند. (امروزه گوشت جاي بادمجان رو گرفته)
اگر گوشت‌خور نیستید می‌توانید مثل قدیمی‌ها خورش‌تان را بپزید.
ميتونيد بجاي لوبيا چشم بلبلي از لوبيا چيتي استفاده كنيد.
امروزه بجای بادمحان از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده میکنن.
طرز تهیه خورش لوبیا فسنجان

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی