آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش فیله مرغ و قارچ

آموزش طرز تهیه خورش فیله مرغ و قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

فیله مرغ 5 عدد
قارچ 215 گرم
هویج 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا پیاز را خورد کرده.

2-فیله های مرغ را داخل پیاز ریخته و سس مایونز،نمک و فلفل و زعفران آب کرده را نیز اضافه کرده و اجازه می دهیم فیله های مرغ به مدت دو ساعت داخل مواد بخوابد.

3-هویج ها به صورت خلال خورد میکنیم و کمی در روغن تفت میدهیم تا نیم پز شود.

4-قارچ ها رو خورد نموده و به داخل ماهی تابه اضافه میکنیم تا سرخ شود.

5-فیله های مرغ را نیز به ماهی تابه اضافه می کنیم تا سرخ شوند.

6-پس از سرخ شدن فیله های مرغ رب گوجه فرنگی و زعفران دم کرده را به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

7-در این مرحله فیله های مرغ را از ماهی تابه خارج میکنیم و یک لیوان آب به مواد داخل ماهی تابه اضافه میکنیم و درب ماهی تابه را میبندیم تا کمی خورش جا بیفتد.

8-پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه خورش را داخل ظرف کشیده و فیله های مرغ را روی خورش میگذاریم.می توانید به همراه پلو این خورش را سرو کنید.

سایر نکات

میتوانید فیله های مرغ را قبل از ریختن آب از ظرف خارج نکنید ولی خارج کردن آنها باعث زیبا تر شدن فیله های مرغ و حفظ طعم اصلی آن خواهد بود.
طرز تهیه خورش فیله مرغ و قارچ

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی