آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش رنگارنگ

آموزش طرز تهیه خورش رنگارنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت (خورشتی و خرد شده) 700 گرم
عصاره گوشت 1 بسته
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
کره 150 گرم
برنج 5 کیلوگرم
روغن به مقدار لازم
فلفل دلمه ای (رنگارنگ و نگینی شده) 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا در ظرفی مناسب نیمی از كره ها را ذوب كرده و پیاز نگینی شده را در آن كاملا سرخ میكنیم و سپس گوشت خرد شده را تا حدی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد.

2-سپس عصاره گوشت را در آب مخلوط كرده و به گوشت اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.

3-فلفل ها را در ظرفی جداگانه تفت میدهیم تا كمی نرم شوند و رنگشان تغییر كند .

4-سپس رب گوجه فرنگی ، زعفران و ادویه را به آنها اضافه كرده و دراواخر پخت گوشت به خورش اضافه میكنیم.

5-برنج را در ظرف مناسب دم میكنیم و به صورت پلو خورش غذا را سرو میكنیم.

سایر نکات

میتوانید به جای گوشت تكه ای از گوشت چرخكرده یا مرغ هم استفاده كنید
اضافه كردن فلفل و تند كردن غذا مزه آن را بهتر میكند
اگر دوست دارید چند قاشق آبلیمو به غذا اضافه كنید تا خوشمزه تر شود.
طرز تهیه خورش رنگارنگ

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی