آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه خورش انار مسمای گیلان ، یک پیشنهاد عالی برای شب یلدا

در ادامه طرز تهیه خورش انار مسمای گیلان را به شما عزیزان آموزش می دهیم. این خورش بسیار ساده و خوشمزه بوده و یک پیشنهاد عالی برای شام شب یلدا است. با ما همراه شوید ...

در ادامه طرز تهیه خورش انار مسمای گیلان را به شما عزیزان آموزش می دهیم. این خورش بسیار ساده و خوشمزه بوده و یک پیشنهاد عالی برای شام شب یلدا است. با ما همراه شوید …

انار مسمای گیلان
انار مسمای گیلان

مواد لازم:

مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
دانه انار ۱ پیمانه
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت دهید.

مرغها را می توانیم درسته سرخ نمایید و هم چند تکه بکنید و در روغن همراه با پیاز تفت دهید.

در این مرحله انارهای دانه شده همراه با نمک، فلفل، زعفران دم کشیده و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

و در آخر آب اضافه میکنیم و می گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً جا بیفتد.

بعد از اینکه خوب جا افتاد رب انار را اضافه میکنیم و بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می توانید خورش را برای سرو آماده کنید.

خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم آب باشد.
می توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین تر شود.

نوش جان…

طرز تهیه انواع غذاهای محلی را اینجا بخوانید

آموزش ها و سفره آرایی های شب یلدا را اینجا ببینید

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی