آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت کنگر:

آموزش طرز تهیه خورشت کنگر: . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

گوشت گوسفندی 250 گرم
کنگر پاک شده و آبپز شده 500 گرم
لپه نیم پز نصف پیمانه
رب گوجه 2یا 3 قاشق
پیاز درشت 1 عدد
لیمو عمانی 3 الی4 عدد
روغن به مقدار لازم
زعفران دم کرده 3 تا 4 قاشق غذاخوری
ادویه ( زردچوبه ، یک تکه چوب دارچین ،فلفل سیاه ، نمک)

طرز تهیه

پیاز رو رنده و در مقداری روغن سرخ میکنیم و گوشت رو اضافه کرده و تفت میدیم بعد هم فلفل و زردچوبه و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد با دو لیوان آب و لپه و یه تکه چوب دارچین اجازه میدیم که گوشت دو ساعتی تقریبا بپزه.نیم ساعت آخر پخت خورشت،زعفران،نمک و لیمو عمانی هایی که شسته و سوراخ شدن رو اضافه کرده و کنگر هایی که از قبل پخته شده رو در مقداری روغن تفت میدیم به خورشت اضافه میکنیم واجازه میدیم با حرارت ملایم بپزه تا وقتی که خورش کاملا جا بیفته ودرآخر چوب دارچین رو خارج میکنیم
طرز تهیه خورشت کنگر:

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی