آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت آلو مسما با رب انار

آموزش طرز تهیه خورشت آلو مسما با رب انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

مرغ 4 قطعه
برگه قیسی 1/4 لیوان
آلو خورشتی 1/2 لیوان
زرشک 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
رب انار 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
روغن مایع 4 قاشق غذا خوری
پیاز متوسط 1 عدد
شکر به مقدار لازم

طرز تهیه

1-پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت می دهیم تا سبک شود و رنگ آن کمی طلایی شود مرغ ها را افزوده کمی تفت میدهیم ادویه ها اضافه کرده و مرغ را با ادویه خوب تفت میدهیم با حرارت متوسط حدود ۱۰ دقیقه

2-سپس رب گوجه را افزوده و باز کمی تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود

3-آلو برگه قیصی و زرشک را که از قبل شسته و حدود یک ربع خیس داده ایم به مواد افزوده و تفت میدهیم رب انار را هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم

4-مقداری آب جوش در حدی که روی مرغ ها را کاملا بپوشاند به قابلمه اضافه میکنیم با حرارت ملایم درب قابلمه را می بندیم و یک الی دو ساعت اجازه میدهیم پخته و جا بیفتد

5-نیم ساعت آخر غذا نمک و شکر رابه میزان دلخواه اضافه کرده و میزان ترشی یا شیرینی غذا را به دلخواه اندازه میکنیم در آخر باید حدود یک لیوان از آب خورشت باقی بماند و خورشتی غلیظ بدست آید نوش جان
طرز تهیه خورشت آلو مسما با رب انار

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی