آشپزي و شيريني پزي چاشنی و ادویه

طرز تهیه خلال بادام

آموزش طرز تهیه خلال بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰۰ دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه

مواد لازم برای10 نفر

بادام 1 کیلوگرم
آب به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا بادام ها را مغز کنید سعی کنید بادام ها را درسته در بیاورید.

2-بادام ها را ۱۲ساعت در آب بگذارید و مرتب چک کنید هر وقت با دست پوست بادام به راحتی جدا شد پوست ها را جدا کنید و ابتدا بادام ها را از وسط جدا کنید تا به صورت پرک در بیاید و بعد هر پرک را جدا جدا خلال کنید.

3-بادام های خلال شده را در آب کش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس روی یک پارچه تمیز پهن کنید جلوی پنکه تا کاملا خشک شود.

سایر نکات

خلال بادام را در یخچال نگهداری کنید تا کیفیت آن حفظ شود.
اگر میان خلال کردم بادام کاری برایتان پیش آمد حتما بادام ها را در آب بگذارید چون خشک و شکننده میشود و بعد به راحتی خلال نمیشود.
طرز تهیه خلال بادام

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی