آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه توپک مرغ و چوب شور

آموزش طرز تهیه توپک مرغ و چوب شور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه

مواد لازم برای7 نفر

سینه مرغ پخته شده 1 عدد
سیب زمینی پخته شده (کوچک) 3 عدد
تخم مرغ 1 عدد
سیر رنده شده 5 حبه
پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز ،زنجبیل ،زعفران به مقدار لازم
کنجد یا چیپس خرد شده به مقدار لازم
چوب شور کنجدی 1 بسته
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

1-در ابتدا سیب زمینی رو رنده میکنیم.

2-سیب زمینی رنده شده و مرغ پخته خرد شده و تخم مرغ و همه ادویه ها و سیر رنده شده رو داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته تا خوب مخلوط بشن.

3-مواد رو به مدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا حدی خودش رو بگیره.

4-بعد زمان استراحت در یه ظرف گود روغن ریخته و وقتی خوب داغ شد ،از مواد به اندازه گردو برداشته و توی دست گرد میکنیم

5-در این مرحله هم میشه مواد رو بدون چوب شور یا با چوب شور سرخشون کنیم،از نظر من اول توپکا سرخ بشن و بعد روی چوب شور سوار کنیم بهتره.

6-مگر اینکه روغن فراوون استفاده کنین که قشنگ روی توپکا رو بگیره میشه توپکا رو روی چوب شور گذاشته و داخل روغن سرخشون کرد،البته با پیچ کم تا کنجد یا چیپس روش نسوزه.

سایر نکات

اگه احساس کردین که توپکا شل هستن میتونین یه مقدار آرد اضافه کنین.
ولی داخل یخچال میمونه،خودشو خوب میگیره و انسجام خوبی داره.
از زرد چوبه هم میتونین جای زعفران استفاده کنین.
طرز تهیه توپک مرغ و چوب شور

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی