آموزش طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 3نفر
آب 5 پیمانه
سیر 8 حبه
گوجه فرنگی گیلاسی 1.5 کیلوگرم
شوید تازه 60 گرم
شکر 5 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش 1/2 پیمانه
دانه فلفل سیاه 6 عدد
نمک 2 قاشق سوپ خوری
چاشنی های دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سه ظرف شیشه ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت تازه را داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را در داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید.
2-آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید.
3-گوجه گیلاسی ها را شسته و با چنگال حفره هایی در هر دو طرف آنها به وجود آورید. سپس آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
4-سپس گوجه ها را به ظرف های شیشه ای انتقال دهید. دانه فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را اضافه کنید. مخلوط آب و سرکه را در شیشه ها بریزید و درب آنها را محکم ببندید. آنها را در محلی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه