آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

آموزش طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 3نفر

آب 5 پیمانه
سیر 8 حبه
گوجه فرنگی گیلاسی 1.5 کیلوگرم
شوید تازه 60 گرم
شکر 5 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش 1/2 پیمانه
دانه فلفل سیاه 6 عدد
نمک 2 قاشق سوپ خوری
چاشنی های دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-سه ظرف شیشه ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شبت تازه را داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید. حبه های سیر را در داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید.

2-آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. پس از جوشیدن، سرکه را اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید.

3-گوجه گیلاسی ها را شسته و با چنگال حفره هایی در هر دو طرف آنها به وجود آورید. سپس آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

4-سپس گوجه ها را به ظرف های شیشه ای انتقال دهید. دانه فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را اضافه کنید. مخلوط آب و سرکه را در شیشه ها بریزید و درب آنها را محکم ببندید. آنها را در محلی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.
طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی