آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی زردآلو

آموزش طرز تهیه ترشی زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 20 نفر

زردآلو 5 کیلوگرم
سرکه محلی یا سرکه قرمز و آب 2 لیتر
نمک دریایی 1/2 قاشق چای خوری
فلفل چیلی 10 دانه
شکر 500 گرم
سیر میکس شده 500 گرم
زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
ادویه ترشی(زیره سیاه و سبز،تخم سیاه دانه،تخم گشنیز،گلپر،نعنا خشک) 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

سرکه و آب رو میزاریم به جوش بیاد زردآلو هارو که دونیم کردیم نصفشون رو میرزیم توی سرکه ها میزارین به جوشه پنج دقیقه که جوشیدن یه کم نرم شدن شکر و نمک دریایی و فلفل هارو و زرد چوبه و ادویه ترشی رو اضافه میکنیم.

خوب زرد آلو ها لعاب انداختن نباید زیاد له بشن بقیه زرد آلوها که نگه داشته بودیم میریزیم زیاد هم نمیزنیم که ترشی له میشه بعد از دو سه دقیقه خاموشم میکنیم حالا سیر های میکس و خشک شده رو میریزیم توی ترشی هم میزنیم خوب که خنک شد داخل شیشه های استریل شده انتقال میدیم.

سایر نکات

سرکه و آب رو میزاریم به جوش بیاد زردآلو هارو که دونیم کردیم نصفشون رو میرزیم توی سرکه ها میزارین به جوشه پنج دقیقه که
سرکه رو اختیاری میتونید محلی یا قرمز بریزید2نمک دریایی رو میتونید حذف کنید مشکلی پیش نمیاد 3فلفل بستگی به ذائقه شمادارد کم و زیادش4ترشی نباید له بشه فقط لعاب داشته باشه 5آب اختیاری هست اگر خیلی ترش دوست ندارید آب رو اضافه کنید من خودم آب رو ریختم عالی شد
طرز تهیه ترشی زردآلو

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی