آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی خرفه

آموزش طرز تهیه ترشی خرفه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

سبزی خرفه 1 کیلوگرم
سیر رنده شده 10 حبه
نمک و فلفل تند به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم.و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند ولی هنوز تازه بماند .و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود

2-سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم.روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.

3-و در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.

سایر نکات

این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی‌نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است.برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع می کند .
* حرارت خون و کبد و معده را تسکین می دهد و برای تسکین حدت تبهای گرم و صفراوی مفید است.
* تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد های گرم بسیار خوب است
* خونریزی از هر عضوی را قطع می کند و همچنین برطرف کننده چرک سینه می باشد
طرز تهیه ترشی خرفه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی