آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه ترشی تره با گوشت

آموزش طرز تهیه ترشی تره با گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

سبزی (جعفری،گشنیز،برگ چغندر،اسفناج،نعنا،تره) 500 گرم
لوبیا خورشی 1 لیوان
گوشت گوسفندی یا مرغ محلی به مقدار لازم
رب 1 قاشق غذا خوری سرپر
آب نارنج به مقدار لازم
پیاز متوسط(رنده شده) 1 عدد
سیر رنده شده 6 حبه
آرد برنج 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-سبزی محلی ترشی تره (اسفناج، گشنیز، برگ چغندر ،جعفری،تره،نعنا) ساطوری شده رو داخل تابه تفت بدین تا آبش کشیده بشه سپس با روغن تفت بدین و کنار بذارین.

2-بعد پیاز متوسط رنده شده رو با روغن تفت بدین. کمی تغییر رنگ داد چند حبه سیر ( ۵-۶ حبه) رنده کنین و به پیاز اضافه کنین.

3-مرغ محلی ( اگه با گوشت گوسفندی بپزین واقعا طعمش بینظیر و خوشمزه تر میشه.) اضافه و سرخ کنین. ادویه بزنید

4-سپس رب و لوبیا و سبزی رو به مواد اضافه کنید تفت بدین و داخل قابلمه بریزین و ۲ تا ۳ لیوان آب بریزین بذارین بپزه.

5-این خورشت باید قشنگ جا بیفته و آبش کم بشه. آخرای پخت ۱ تا ۲ قاشق آرد برنج با کمی آب مخلوط کنین و داخل خورش بریزین تا غلیظ بشه. در آخر مقداری آب نارنج برای ترش مزه شدنش اضافه کنین. نوووش جاااان.

سایر نکات

من کمی بهش روغن دنبه خونگی اضافه کردم. طعم و مزه ش بی نظیره.
بازم تاکید میکنم این خورش در مناطق مختلف استان گیلان دستور پختهای متنوعی دارد.
طرز تهیه ترشی تره با گوشت

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی