آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه تارت سبزیجات

آموزش طرز تهیه تارت_سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کره ي سرد ………………….. 175 گرم
آرد ……………………………. دو و نيم ليوان
تخم مرغ …………………….. 2 عدد
آب ……………………………. 1 قاشق غذاخوري
.
مواد لازم داخل تارت:
تخم مرغ ……………………. 1 عدد
خامه ………………………… 200 گرم
پنير رنده شده ……………… 3 ليوان
جعفري ريز خرد شده ……… 1 فنجان
نعناع ريز خرد شده ……….. 1 فنجان
گوجه فرنگي ……………….. به مقدار دلخواه
فلفل دلمه …………………… به مقدار دلخواه

طرز تهیه

آرد و کره ي سرد را در ظرفي ريخته و با هم ورز مي دهيم سپس آب و تخم مرغ ها را اضافه کرده و ورز مي دهيم. روي خمير را پوشانده و به مدت 20 دقيقه در يخچال قرار مي دهيم. خمير را به وسيله ي وردنه باز کرده و در قالب تارت که از قبل چرب کرده ايم قرار مي دهيم و لبه هاي خمير را تا ديواره ي قالب تارت بالا مي کشيم. به وسيله ي چنگال روي تارت سوراخ هايي ايجاد کرده و قالب تارت را به مدت 15 دقيقه در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم. براي داخل تارت، تخم مرغ و خامه را در ظرفي ريخته و خوب مخلوط مي کنيم سپس پنير رنده شده و نعناع و جعفري خرد شده را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. تارت را از فر خارج کرده و فر را روشن مي گذاريم و اجازه مي دهيم تارت 10 دقيقه بماند سپس مواد را داخل تارت ريخته و حلقه هاي گوجه فرنگي و فلفل دلمه را روي تارت مي چينيم و تارت را دوباره به مدت 30 دقيقه در فر قرار مي دهيم.
.
شيرينانه ي 1: براي اين تارت، از هر پنير دلخواهي مي توانيم استفاده کنيم و همچنين مي توانيم از مخلوط چند پنير مختلف استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: اين تارت را مي توانيم به عنوان صبحانه و يا ميان_وعده مورد استفاده قرار دهيم.
شيرينانه ي 3: اين خمير نياز به ورز دادن زياد ندارد و همين که خمير منسجم شود، کافي است.
طرز تهیه تارت_سبزیجات

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی