آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه تارت کاپریس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت کاپریس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

خمیر میلفوی یا هزارلایه……………. به مقدار لازم
پنیر موتزارلا………………………. 200 گرم
گوجه فرنگی……………………….3 عدد
روغن زیتون……………………….. 4 قاشق غذاخوری
پودر آویشن……………………….. به مقدار لازم( یا آویشن تازه)
شکر……………………………… مقدار کمی
نمک……………………………….به مقدار لازم
فلفل سیاه…………………………به مقدار لازم
زرده ی تخم مرغ…………………… 1 عدد
ریحان تازه………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا گوجه_فرنگی ها را کبابی می کنیم به این صورت که، گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه هایی با ضخامت یک سانتی متر، برش می زنیم و درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، مي چینیم و سطح گوجه فرنگی ها را به روغن_زیتون آغشته می کنیم. پودر آویشن یا آویشن تازه ی خرد شده را به همراه مقدار خیلی کمی شکر ، روی گوجه فرنگی ها می پاشیم. سینی فر را به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. خمیر میلفوی ( هزارلایه) را روی یک سطح صافی که کمی آردپاشی شده، به وسیله ی یک وردنه با فشار کم، به اندازه ی دلخواه و به شکل مستطیل نازک، باز می کنیم. کناره های خمیر مستطیلی را کمی برمی گردونیم و روی سطح خمیر را به وسیله ی یک چنگال ، سوراخ هایی ایجاد می کنیم. روی خمیر نمک و فلفل سیاه می پاشیم، خمیر را درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم. گوجه فرنگی های کبابی و پنیر موتزارلا ی حلقه حلقه شده را به صورت یک ردیف در میان، روی خمیر، مي چینیم سپس برگ های ریحان تازه را لابه لای حلقه های گوجه فرنگی و پنیر می چینیم. لبه های خمیر را به زرده ی تخم_مرغ آغشته می کنیم. سینی فر را به مدت 10 تا 15 دقیقه، درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس تارت را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر به صورت داغ ، سرو می کنیم
طرز تهیه تارت کاپریس

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی