آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تارت آناناس بهمراه ژله هلو

آموزش طرز تهیه تارت آناناس بهمراه ژله هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برای خمیر:
250 گرم آرد کیک پزی
150 گرم کره سرد، مکعبی خرد شده
1 پنس نمک
60 گرم شکر
وانیل
1 زرده تخم مرغ

برای فیلینگ:
5 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
100 میلی لیتر آب کنسرو آناناس
1 قوطی کنسرو آناناس
250 گرم ماست پرچرب شیرین
50 گرم شکر
وانیل
پوست لیمو رنده شده
آب 1 عدد لیمو
250 گرم خامه قنادی 30-35% که فرم دادین
7-8 عدد تمشک قرمز یا توت فرنگی

طرز تهیه

1 بسته ژله هلو یا … آرد، نمک، شکر و وانیل رو مخلوط کنین، کره رو اضافه کنین و با دست یا مخلوط کن، مخلوط کنین، زرده رو اضافه کنید و ورز بدین، اگه خمیر خیلی خشکه، 1 قاشق چایخوری آب یا خامه اضافه کنین و ورز بدین. داخل سلفون بزارین و 1 ساعت بزارین یخچال. بعد دربیارین و خیلی کم ورز بدین و به اندازه 26 سانتیمتر باز کنین و داخل قالب تارت 25 سانتیمتری که چرب کردین بزارین و همه جاشو با چنگال سوراخ کنین. در فر گرم شده 190 درجه و در طبقه پایین، 20-25 دقیقه بپزین تا قهوه ای شه.
برای فیلینگ، آناناس هارو از کنسرو دربیارین و بزارین خشک شن، ژلاتین رو داخل 100 میلی لیتر از آب کنسرو آناناس بریزین و 10 دقیقه صبر کنین بعد بصورت بن ماری کاملا حل کنید تا شفاف شه، ژلاتین باید گرم باشه ولی داغ نباشه.
ماست، آب لیمو، وانیل و شکر رو با همزن بزنین، ژلاتین رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین، پوست لیمو رو اضافه کنین و مخلوط کنین، خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، مخلوط باید غلیظ باشه.بعد خیلی کم بزارین یخچال، بعد دربیارین و روی تارت سرد شده بریزین و 1 ساعت بزارین یخچال.بعد ژله رو طبق دستور روی قوطی درست کنین، ولی آبشو کمتر بزنین، و آناناس ها و تمشک هارو روی فیلینگ بچینین و به آرامی ژله رو روش بریزین با قاشق، زیاد نریزین چون نباید شناور شن میوه ها.بعد بزارین یخچال تا کاملا بگیره
طرز تهیه تارت آناناس بهمراه ژله هلو

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی