آشپزي و شيريني پزي پنیر ها

طرز تهیه تارتلت بلوچیز

آموزش طرز تهیه تارتلت بلوچیز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بلوچیز نوعی پنیر نرم فرانسوی است که از نظر طعم و بافت مشابه پنیر خیکی و کوزه‌ای کشورمان است. این پنیر به دلیل رگه‌های آبی که در بافت آن وجود دارد به پنیر رگه آبی نیز معروف است. رگه‌های آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنی سیلیوم راکفورتی در آن ایجاد می‌شود. طعم قوی و بوی تند بلوچیز، آن را از سایر پنیرها متمایز می‌کند. به علاوه از این پنیر برای تهیه انواع سس و دیپ، ساندویچ و غذاهای گوشتی استفاده می‌شود. بلوچیز را می‌توان به همراه یک تکه نان تازه، نان جو، کراکر و یا با انجیر تازه، زیتون و یا آلوی خشک استفاده نمود. در این مطلب به طرز تهیه تارتلت بلوچیز می‌پردازیم.

غداهایی مانند لازانیا، پیتزا و سیب زمینی تنوری با استفاده از بلوچیز طعم بهتری پیدا می‌کنند.

مواد لازم:

۱ عدد پیاز خلالی
۵ عدد قارچ نگینی خرد شده
۱۰۰ گرم کنسرو ذرت
۱ قاشق چایی خوری اورگانو
۱۰۰ گرم ژامبون پرنس سولیکو
۱۰۰ گرم پنیر بلوچیز
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
تارتلت آماده ۱۵ تا ۲۰ عدد
برگ ریحان به میزان لازم
گوچه فرنگی مینیاتوری چهار قاچ شده به تعداد لازم
پنیر بلوچیز مثلثی خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

قارچ، ذرت و اورگانو را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کاملا کشیده شود. سپس ژامبون را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

مخلوط را از روی حرارت بردارید و پنیر بلوچیز کاله را به آن اضافه کنید سپس آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. داخل تارتلت‌ها را از مخلوط پر کنید.

تارتلت‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید سپس با برگ ریحان، گوجه فرنگی مینیاتوری و با برشی از پنیر بلوچیز مثلثی خرد شده آن‌ها را تزیین و سپس آن را سرو کنید.
طرز تهیه تارتلت بلوچیز

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی