آشپزي و شيريني پزي چاشنی و ادویه

طرز تهیه تاتلی پرنسس

آموزش طرز تهیه تاتلی پرنسس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

(اندازه لیوان مورد استفاده 170 میلی لیتر)
مواد لازم برای تهیه محلبی:
1 لیتر شیر
1 لیوان پر آرد (100 گرم)
1.5 لیوان شکر (262 گرم)
125 گرم کره و یا مارگارین
1 عدد تخم مرغ کامل (زرده و سفیده با هم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

مواد لازم برای سس شکلاتی:
2 قاشق غذاخوری مارگارین (کره هم میشه)
2 قاشق غذاخوری سر پر شکر
4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 عدد تخم مرغ کامل

طرز تهیه

برای محلبی، شکر و تخم مرغ را داخل قابلمه بریزید. تا وقتی به قوام خامه برسد هم بزنید. سپس شیر، آرد و وانیل را اضافه کرده هم بزنید و اجاق را روشن کنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. لحظه ای که شروع به غلیظ شدن کرد کره را اضافه کنید و تا وقتی محلبی غلیظی شود و حباب بزند بپزید.
موقعی که گرم است حدود 5_10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. سپس در ظرفهای سرو بریزید.
برای سس شکلاتی مارگارین را داخل قابلمه کوچکی بریزید و زیر اجاق را روشن کنید. وقتی مارگارین آب شد شکر را اضافه کنید. تا وقتی شکر آب شود روی حرارت کم هم بزنید و از روی اجاق بردارید. پودر کاکائو را اضافه کرده هم بزنید. درآخر با اضافه کردن تخم مرغ به صورت سریع هم بزنید. (در این مرحله باید خیلی سریع عمل کنید درغیر این صورت تخم مرغ میپزد)
بلافاصله سس را روی محلبی های داخل لیوان یا ظرف سرو بریزید و حداقل 3_4 ساعت، درصورت امکان یک شب داخل یخچال استراحت بدید و سرو کنید.
من روی آن را با خامه زده شده، شکلات کاکائویی و شکلات گیلاس تزئین کردم. تزئین بستگی به خلاقیت شما دارد
طرز تهیه تاتلی پرنسس

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی