آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک کروسان

آموزش طرز تهیه بورک کروسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

خمير يوفکا ……………….. 4 عدد
روغن مايع ………………… 1 ليوان
آب ………………………….. 2 ليوان
پنير …………………………. به مقدار دلخواه
پودررسوخاري …………….. به مقدار لازم

طرز تهیه

روغن مايع و آب را در ظرفي مخلوط مي کنيم، يکي از يوفکاها رو روي ميز پهن کرده و با مخلوط آب و روغن روي آن را مي پوشانيم و يوفکاي دوم را روي يوفکاي اول پهن مي کنيم و روي آن را با مخلوط آب و روغن مي پوشانيم و اين کار را براي يوفکاي سوم و چهارم هم انجام مي دهيم. يوفکاهاي روي هم چيده شده را برش مي دهيم به اين ترتيب که دو برش عمود بر هم به يوفکا که دايره اي شکل است مي دهيم و سپس هر قسمت را دوباره به تعداد دلخواه برش مي دهيم طوري که اندازه ي هر برش.هم اندازه ي دلخواه ما براي کروسان ها باشد. هر برش بايد شکل قيف داشته باشد، به اندازه ي دلخواه پنير سمت پهن تر يوفکاها برش خورده قرار مي دهيم و از همان سمت يوفکا را رول مي کنيم و ابتدا در مخلوط آب و روغن زده و سپس در آرد سوخاري مي غلطانيم و در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم قرار مي دهيم، تمام يوفکاها را به همين ترتيب به شکل کروسان در ظرف فر مي چينيم و سيني فر را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا زماني که بورک هاي کروساني طلايي و برشته شوند و سپس داغ داغ سرو مي کنيم.

شيرينانه ي 1: خمير يوفکا به صورت بسته بندي در فروشگاه ها موجود مي باشد.
شيرينانه ي 2: به جاي آب مي توانيم از شير استفاده کنيم.
شيرينانه ي 3: هر نوع پنير دلخواهي مي توانيم استفاده کنيم، همين طور پنير صبحانه.
طرز تهیه بورک کروسان

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی