آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه بورک پیازچه .

آموزش طرز تهیه بورک پیازچه . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

ارد …………….. 3 لیوان
آب ولرم ………. 1 لیوان
نمک ………..‌…. 1 قاشق مرباخوری
پیازچه ………… به مقدار دلخواه(خرد شده)
روغن مایع ……. به مقدار لازم

طرز تهیه

آرد را در ظرف گود مناسبی می ریزیم. وسط آرد را گود کرده و آب ولرم و نمک را به آن اضافه می کنیم و همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند سپس خمیر را به 9 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر تکه از خمیر را به وسیله ی وردنه به شکل بیضیِ نازک، باز می کنیم و تمام سطح خمیر را به کمی روغن مایع آغشته می کنیم سپس پیازچه های خرد شده را روی تمام سطح خمیر قرار می دهیم. مانند شکل نصف خمیر را روی نصف دیگرِ آن برمی گردانیم و به وسیله ی یک چاقوی تیز، شیارهایی روی خمیر ایجاد می کنیم سپس به آرامی تایِ خمیر را باز می کنیم طوری که خمیر به شکل اول درآید. خمیر را از طول، رول می کنیم و دو طرف رول را با دست می گیریم و چند دور می چرخانیم سپس از سر خمیر، خمیر را به دور خودش می پیچانیم تا مانند تصویر گرد و حلزونی شود. تمام این مراحل را برای هر 9 چانه ی خمیر انجام می دهیم سپس هر دو طرفِ خمیرهای حلزونی آماده را در مقدار کمی روغن مایع داغ، سرخ می کنیم.
.
شیرینانه: تمام مراحل شکل دادن خمیر، در تصاویر موجود است، لطفا آلبوم را ورق بزنید.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
طرز تهیه بورک پیازچه .

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی