آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بهترین فراستینگ باترکریم

آموزش طرز تهیه بهترین فراستینگ باترکریم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای 4 پیمانه فراستینگ:
1 و 1/4 پیمانه شکر یا کمتر
2 قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل
چند قاشق غذاخوری آب
5 عدد ویا 185 گرم سفیده تخم مرغ
حدود 453 گرم کره بی نمک، نرم و در دمای اتاق
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه

شکر و شربت ذرت رو داخل قابلمه سس کوچک بریزین، چند قاشق غذاخوری آب روش بریزین و مخلوط کنین تا شکر همش خیس شه، پس زیادتر ازون آب نریزین، عین ماسه خیس شه.بعد گرم کنین تا به دمای 112 درجه برسه، بعد اطراف قابلمه رو با فرچه یا لیسک به داخل مخلوط تمیز کنین تا شکرک نبنده.بعد از روی حرارت بردارید. سپس با همزن برقی، سفیده هارو هم بزنین، تا پر از حباب های ریز شه، عین برف، ولی فرم نگیره و هنوز آبکی باشه، بعد همینطور که با سرعت متوسط همزن دارین میزنین، از گوشه، مخلوط شکر رو که گرمه رو آروم آروم اضافه کنین و بزنین تا تقریبا فرم بگیره و درخشان شه، ولی کامل سفت نشه، و دست زدنی سرد باشه.
حالا درجه همزن رو بزارین کم و کره رو کم کم اضافه کنین، هر سری نیم پیمانه. بعد ازینکه کره رو اضافه کردین، نترسین، طوری میشه که انگار خراب شد، ولی صبور باشین، با دور کند همزن بزنین تا فرم بگیره. بعدش در آخر وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین
طرز تهیه بهترین فراستینگ باترکریم

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی